Vissza a lap tetejére

Bemutatkozás

A DCA Engineering s.r.o. szlovák – német társaságot 2004. júniusában alapították, melynek tevékenysége főleg a repülőgép- és autóipar területén végzendő konstrukciós munkákra irányult. A Dupres Consulting s.r.o. és a német Taqueri AG cég ( eredetileg CRH Datensysteme GmbH ) , mint cégtársak így reagáltak a külföldi, mindenekelőtt a német ügyfelek ezen a területen kialakult jelentős érdeklődésére.
2007-től a Dupres Consulting s.r.o. keretén belül rendszeres konstrukciós munkát végeztünk a legnagyobb német autóipari cégeknek, többek között az Audi AG és a BMW AG részére.
Megbízhatóságunknak, rugalmasságunknak és a hatékony munkavégzésünknek, illetve kommunikációnknak köszönhetően ezáltal egyre szorosabb együttműködés alakult ki. Ezért hoztuk létre és alapítottuk meg budapesti irodánkat, DCA Hungary Kft. néven 2015. márciusában.

2016 szeptemberétől a BMW AG direkt beszállítójaként elnyertük a Projektirodai státuszt, ily módon közvetlen kapcsolat épült ki a Konszernnel teljes hozzáférhetőséggel.

Termékek

Az évek során felhalmozott házon belüli szakismeretek segítségével végigkísérjük a teljes folyamatot a vevői elképzeléstől a legyártott végtermékig a költséghatékonyság, minőség és ergonómia figyelembevételével.
Fő profilunk egyedi gyártástámogató eszközök megvalósítása a megrendelői kritériumok alapján.
A gyártástámogató eszközök magukba foglalnak különböző alcsoportokat. Ezek közé tartoznak befogó és pozicionáló berendezések, alakító szerszámok, szerelő, hegesztőállomások, szállítóeszközök, mérőberendezések, célgépek stb. Ezek a termékek az ipar különböző területeire kiterjednek: autóipar, repülőipar, energiaipar.
Tervezés a CATIA V5 szoftver segítségével valósul meg a szükséges ügyfélkörnyezetben.
A tervező tevékenységen túl elvégezzük a gyártáshoz szükséges költségkalkulációt, bekérjük a anyagválasztékokat. Ennek elemzése során kiválasszuk a leghatékonyabb megoldásokat. Összeállítjuk a darabjegyzéket és a gyártási dokumentációkat. Ezáltal a konstrukciófejlesztéstől, a gyártási dokumentációkon keresztül a legyártás folyamatáig, a teljes megvalósításig végig kísérjük a tervezett készülékeket. Így hibamentesen megvalósítható a teljes folyamat a tervezésétől a végtermék legyártásáig.
Vállalkozásunk bővülése miatt lehetőségünk van arra is, hogy mérnökeink szükség esetén más cégek munkáját is segíteni tudják, velük együttműködve.

 

Szolgáltatások

A DCA Hungary Kft. elsődleges célja, hogy állandó megbízható, magas színvonalú szolgáltatást nyújtson megbízói részére.
Mérnöki irodánkban elvárás a precíz, pontos munkavégzésen túl, a határidők pontos betartása. Ezt nemcsak megbízóink várják el tőlünk, ez önmagunkkal szemben is alapvető követelmény. Ezt szakképzett, több éves gépészmérnöki tapasztalattal rendelkező, tervezőmérnökökkel tudjuk biztosítani.
Munkavégzésünket minden esetben alárendeljük a megbízóink igényeinek.
Mindezt nagyban elősegíti, hogy 2007 óta a németországi autóipari cégeknél folyamatosan végeztünk tervezési munkákat, mely gyakran helyben történt. Így mára már személyes kapcsolat alakult ki a cégek és a tervezőmunkákat irányító vezető között. A felhasználói igények és a megrendelt termékekkel szemben támasztott követelmények miatt rendkívül fontos az ügyfelekkel történő rendszeres kommunikáció. A gyakori változtatások, módosítások miatt csak ebben az esetben lehet biztosítani, ezek hibátlan beépítését és működését. Számunkra a legnagyobb sikert elégedett ügyfeleink visszajelzése jelenti.

Referenciák